miércoles, 9 de marzo de 2016

Material SeguTec per l'alumnat


 A veces tienes que pensar en algo más que en tu propia seguridad, a veces tienes que pensar en el bien mayor.
Joanne Kathleen Rowling.

La societat actual presenta l'aparició continua de noves tecnologies que són aplicables a tots els àmbits de la vida, i en concret, a la seguretat viària. Però no totes elles suposen realment un avenç per la seguretat viària, i algunes d'aquestes, emprades de manera inadequada, poden suposar un perill per la seguretat en carretera. Per tant, ñes necessari distingir entre aquelles noves tecnologies que tenen com a primer objectiu la millora de la seguretat viària i aquelles que persegueixen una altra finalitat però que poden tenir un impacte, positiu o negatiu, per a la seguretat viària.




Un barri de la ciutat ens demana una reforma de les senyals de trànsit que han estat malfetes després de la tempesta que va durar 4 dies al mes de març.  




El projecte està dissenyat pel desenvolupament per part dels diferents equips que es formin a l'aula. Cada equip haurà de dissenyar, construir i muntar les senyals de trànsit segons la tipologia que els hi toqui (de prohibició, obligació, etc.) per promoure la bona pràctica relacionada amb la seguretat viària dintre i fora de l'institut.

MATERIAL DIDÀCTIC

  • Un exemple de com les noves tecnologies poden afectar a la seguretat. 

  • Pot ser resistent una estructura lleugera? Click aquí!
  • Quadern virtual amb activitats sobre materials, eines i disseny d'objectes Click Aquí!
  • Activitat interactiva que té com a objectiu que l'alumne sigui capaç de valorar la importància de les senyals i desenvolupi un sentit crític per millorar la circulació. Click aquí!
  • "Els plàstics". Obtenció, propietats i aplicacions. Material de consulta i activitats. Click aquí!
  •  Les senyals de trànsit:
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario